Ooievaars zonder grenzen

EEN MIX VAN EEN AUTOBIOGRAFIE EN WETENSCHAP

Ik droomde al lang van een boek over ‘the making of’ en over het educatief-wetenschappelijk project ‘Ooievaar zonder Grenzen’ zelf.
Persoonlijk vind ik het een voorbeeld van hoe een droom werkelijkheid kan worden wanneer je er zelf in gelooft en wanneer je soulmates vindt die er met eenzelfde gedrevenheid en passie voor gaan. Want uiteindelijk was het project waar het boek over gaat onmogelijk alleen te realiseren. Dat vind ik ook erg belangrijk. Ik heb het niet alleen gedaan. Ook het schrijven van het boek was enkel mogelijk dank zij de medewerking van velen. Dat blijkt ook uit het dankwoord achteraan in het boek. Ik was zelf blij verrast hoe lang die lijst mensen werd, naarmate ik iedereen opsomde die op de een of andere manier aan het boek heeft meegewerkt. Ook leuk waren alle contacten met ex-collega’s, ex-directeurs, enz. Natuurlijk heb ik het boek wel helemaal alleen geschreven, maar de info waarop ik me baseerde en de foto’s waarvan ik gebruik heb kunnen maken, kwamen van veel verschillende bronnen. Ik had zelf heel veel info bewaard in de loop der jaren in een reeks dozen die elke verhuis overleefden. Video’s, foto’s , dia’s, foto-cd’s en DVD’s, verslagen van vergaderingen, dagboeknotities, krantenartikels, presentaties en gegevenstabellen,…

Zelf noem ik het een ‘a-typisch’ boek. Omdat het een mix is van een autobiografie en wetenschap. Maar ik vind het wel echt het boek dat ik wilde maken. Daarvoor ben ik Dirk Demuynck van Witsand Uitgevers bijzonder dankbaar.

  • Mensen kunnen het boek aankopen via de webshop van Witsand Uitgevers of gewoon naar de Standaard Boekhandel gaan.
    Net als in de meeste webshops kost het daar 22,50 €.
  • Indien iemand graag een gesigneerd boek heeft, al dan niet met een persoonlijke boodschap, kan ik daarvoor zorgen vanut Soy.
    Het boek inclusief het signeren, het schrijven van een persoonlijke boodschap, het verpakken en het verzenden vanuit onze woning hier in de Ardennen, kost dan 29 €.

Gesigneerd boek bestellen “Ooievaars zonder grenzen”

Wie ervoor kiest om een gesigneerd boek te bestellen, vraag ik om me dat via mail (struyfkris@hotmail.com) te laten weten, aangevuld met volgende gegevens : het juiste leveringsadres en eventueel een persoonlijke boodschap die men me in het boek wil laten schrijven. Anders zorg ik zelf voor een mooie boodschap met handtekening.

Ik vraag de koper ook om het bedrag van 29 € vooraf te storten op rekeningnummer BE 13 0016 4459 0439 op naam van Kristiaan Struyf met vermelding ‘Ooievaarsboek’ en de naam van de koper.